top of page
Search
  • Writer's pictureSKA

REGISTRACIJA: „Skalvijos“ kino akademija kviečia mokytis!

Updated: Aug 5, 2021

Nori kurti-žiūrėti-analizuoti-kalbėtis apie kiną? 2007 m. įkurta „Skalvijos“ kino akademija (arba trumpiau – SKA) kviečia kiną mylinčius 15-18 metų moksleivius 2021/2022 m. m. mokytis kino!

Programa trunka dvejus metus, ją sudaro keturi studijų semestrai, skirti susipažinti su kino istorija, pagrindiniais kino kalbos elementais, praktiškai išbandyti vaidybinio ir dokumentinio kino kūrimo principus. Šiais metais SKA renka du režisūrinio kino programos kursus.

Studijų kaina: 50 EUR / mėn.

Susitikimų dažnumas: 2 kartai per savaitę

Kursų vadovai: kino režisieriai

Dėstytojai: įvairių kino sričių specialistai

SKA – daugiau nei paskaitos: studijuojantieji įsitraukia į Lietuvos kino bendruomenę dalyvaudami filmavimo aikštelėse ar kuruodami filmų programas festivaliuose, renginiuose. SKA studentai susipažįsta su kino specialybėmis, įgauna praktinių gebėjimų dirbti su kino technika (nuo būmo iki 16mm juostos), turi galimybes dalyvauti Lietuvos ir užsienio kino festivaliuose, važiuoja į vasaros SKA kino stovyklą Nidoje, yra kviečiami į specifines žinias gilinančius workshop‘us. Ir tikrai nesumeluosime sakydami, kad SKA praveria langus į tolimesnes kino studijas.

Užpildyk registracijos formą ir tapk SKA nariu.


Turi klausimų? Kreipkis ir atsakysime!

Edukacinių projektų koordinatorė Rūta Pašukonytė Tel. 86 591 3285 El. p. akademija@skalvija.lt


Strateginis partneris Lietuvos kultūros taryba





380 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page